Ik weet nog goed dat ik de eerste week na de opening van Totally Dance in de studio zat, om mij heen keek en mij realiseerde dat mijn droom werkelijkheid was geworden. Als klein meisje heb ik altijd gedanst. Mijn leven draaide om school en dansen. Ooit een eigen dansschool was ook mijn doel. En zo zie je maar; de aanhouder wint!

Inmiddels zijn we 15 jaar verder en is Totally Dance uitgegroeid tot een begrip in de regio. En jeetje, wat ben ik daar trots op! Het is een nóg mooiere plek geworden dan ik had gehoopt en had durven dromen. Het is voor veel van onze dansers een tweede thuis geworden. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan en er zijn zelfs Totally Dance baby’s.

Veel leerlingen dansen al vanaf de beginjaren bij ons. Het is mooi om onderdeel te zijn van het opgroeien van deze jongens en meiden. Een aantal van hen kwamen bij ons binnen als een verlegen danser, maar gedurende de jaren ontpopten velen van deze dansers zich tot spontane, enthousiaste en open personen. Dat maakt het werk dat ik doe nog iedere dag leuk en mooi!

Ik wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is geweest, want een eigen dansschool is zeker hard werken. Op momenten dat veel mensen vrij zijn, ben ik vaak nog aan het werk want ambitieus blijf ik. Net als dat ik mijn dansers altijd wil laten groeien, vind ik het belangrijk om dit zelf ook te blijven doen en bij te blijven leren. Sinds dit jaar ben ik gediplomeerd Psychomotorische Kindercoach. Dit kan ik niet alleen inzetten tijdens mijn lessen maar ook daarbuiten zijn kinderen bij mij welkom en geef ik verschillende trainingen om kinderen die o.a. stress ervaren, faalangst en/ of weinig zelfvertrouwen hebben weer in hun kracht te zetten. Bewegen helpt daar ook zeker bij. Dansen maakt je blij, geeft je energie en het is ook nog eens goed voor je lijf!

Mocht je zelf nog twijfelen of dansen iets voor jou is? Schrijf je in voor een gratis proefles! We hebben een breed lesaanbod, van HipHop tot Klassiek/Modern en van Dance Mix tot K-pop. Zo is er altijd wel een dansstijl die bij je past. Wij hopen leerlingen te inspireren te doen waar ze blij van worden en als wij daar als Totally Dance een beetje aan bij kunnen dragen dan is dat heel fijn. Iedereen is welkom bij ons.

Liefs,
Kelly