Kinderen dansen tijden dansles Welkom bij Totally Dance

Inschrijven

Het inschrijven voor een seizoen kan je zelf online doen door onderstaande stappen te volgen. Je kan via deze website jezelf inschrijven voor een les, maar ook je zoon en/of dochter inschrijven.

Stap 1 - Aanmaken account

Voor het aanmelden van lessen moet je ingelogd zijn. Hiervoor heb je een account voor de website nodig.
  • Het aanmaken van een account kan je doen op deze pagina.
  • Bij het aanmaken van een account moet je je eigen gegevens invullen, als je je zoon en/of dochter wilt inschrijven volgen deze gegevens bij de volgende stap.
  • Na het aanmaken van het account ontvang je een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link en je wordt direct op de website ingelogd.

Stap 2 - Aanmelden leerling

Nadat je bent ingelogd kan je een leerling aanmelden.
  • Klik op de knop ‘aanmelden lessen’.
  • Er wordt gevraagd om een aantal gegevens in te voeren.
  • Na het invullen van alle gegevens kan je verder met de volgende stap.

Stap 3 - Aanmelden voor lessen

Na het aanmelden van een leerling kan je de aangemaakte leerling inschrijven voor één of meerdere lessen door te klikken op de knop ‘aanmelden lessen’. Je schrijf je in voor een heel seizoen.

Proeflessen

Indien je eerst een gratis proefles wilt volgen dan kan je je aanmelden door een email te sturen met je naam, telefoonnummer en de gewenste les naar kelly@totallydance.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Hulp nodig?


Het online aanmelden loopt via 3 eenvoudige stappen, zoals beschreven op deze pagina.

Mocht je problemen hebben tijdens het inschrijven dan kun je ons altijd een email sturen of even telefonisch contact opnemen via 0251-707530. Wij helpen je graag.

Privacyverklaring