Docenten

Lekker dansen én plezier maken: dat vinden wij heel belangrijk

Kelly de Haan

Totally Dance staat onder leiding van Kelly de Haan. Al van jongs af aan is Kelly bezig met dans in alle vormen: van showballet tot dansprojecten in Engeland en Zimbabwe. Na haar Dans docentenopleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in: peuterdans, streetdance, Pilates, Zumba en Bodyshape. Regelmatig volgt zij nog bijscholingen in zowel binnen- als buitenland. Sinds 2022 is zij ook gediplomeerd Psychomotorisch Kindercoach en gecertificeerd Reis door het lichaam & Taal- & Rekendans docent. Daarnaast is zij ook Methode A & B trainer. Dit is een weerbaarheidsprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen.
Kelly richtte in 2008 haar eigen dansstudio op waar ze met haar docententeam jaarlijks vol enthousiasme lesgeeft aan haar leerlingen. 

Judith Munter

Judith is afgestudeerd Theaterwetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na deze studie heeft ze heel veel verschillende dans- en sportopleidingen afgerond. Judith is erg veelzijdig, want naast dansdocent is ze ook yogadocent, zwemonderwijzer, Personal Trainer en voedingsdeskundige.
Sinds 2022 is zij ook gecertificeerd Reis door het lichaam & Taal- en Rekendans docent. Judith geeft dit seizoen de lessen op de maandag en de woensdagmiddag.

Fabienne van Eldik

Plezier, positiviteit en leerlingen zien stralen: dat vindt Fabienne het allerbelangrijkst in haar danslessen. Ze wil haar leerlingen helpen om te groeien als danser en als persoon. Om dit te bereiken hecht ze veel waarde aan een goed groepsgevoel en individuele begeleiding. Ook gebruikt ze veel beeldspraak en richt zij zich op het vergroten van het fysieke bewustzijn. Haar doel is dat alle leerlingen met een goed en voldaan gevoel de dansstudio uit lopen. Fabienne geeft dit seizoen de lessen op de vrijdag.

Patty Langeveld

Na vele jaren zelf op het podium te hebben gestaan als danseres en na het succesvol afronden van de opleiding Allround Dance Instructeur, draagt Patty nu met heel veel plezier haar kennis over aan de leerlingen. Haar doel? Om van elke dansles opnieuw een feestje te maken!
Met haar onuitputbare enthousiasme wilt zij leerlingen motiveren om net dat laatste beetje extra te geven. Samen groeien als individu en als groep, een veilige plek creëren voor haar leerlingen en vooral heel veel plezier maken, staat centraal in de lessen van Patty. Patty zal tijdens Kelly haar zwangerschapsverlof de Dance Mix lessen op de donderdagavond  geven.

Joey Mulder

Joey is op jonge leeftijd begonnen met dansen in verschillende stijlen. Tijdens de opleiding aan het ROC dans in Amsterdam en de Docent dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft hij zelf veel op het podium gestaan, stukken gemaakt en de ruimte gekregen om zijn eigen stijl en manier van lesgeven te ontwikkelen. Deze kennis draagt hij graag over in zijn lessen. Daarnaast vindt Joey het hebben van plezier, muzikaliteit en bewustzijn van het lichaam het belangrijkste en draagt dat graag over aan zijn leerlingen. Joey geeft de Commercial Pop lessen op de woensdagavond en zal tijdens Kelly haar zwangerschapsverlof de lessen op de zaterdagmiddag geven.

Freya Handgraaf

Freya is afgestudeerd aan de MBO Dansopleiding te Haarlem en heeft daarna nog een jaar mogen studeren aan de HBO Dansacademie te Tilburg. Heden studeert zij Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Danslessen geven doet Freya inmiddels al een aantal jaar met veel energie en enthousiasme. In haar lessen maakt zij graag ruimte voor plezier, creativiteit en samenwerken. Dit seizoen zal zij de lessen op de dinsdagavond verzorgen.

Britt Muskee

Toen Britt net kon lopen, begon ze al met dansen. Ze heeft op meerdere dansscholen les gehad en is sinds 2011 bij Totally Dance gebleven. Ze volgt al een aantal jaar musicallessen in Lisse, waar ze ook de danslessen verzorgd.
Daarnaast is Britt leerkracht in het basisonderwijs. Tevens heeft zij haar sportklas- en muziek certificaat behaald. Verder is ze altijd bezig met nieuwe dingen, om zichzelf op het gebied van dans en lesgeven te ontwikkelen. Britt zal komend seizoen met plezier betrokken blijven bij de dansschool, staat klaar als vaste invaldocent en zal tijdens Kelly haar zwangerschapsverlof de lessen op de donderdagavond geven.

Sanne Inia

Sanne is jaren geleden begonnen met dansen bij Totally Dance. Van Streetdance tot Klassiek/Modern, of alles in één bij Dance Mix, ze vond het allemaal even leuk! Nu werkt ze graag met kinderen op de naschoolse opvang, waar ze leuke en actieve middagen verzorgt voor de kinderen na schooltijd. Tijdens Kelly haar zwangerschapsverlof zal zij de lessen op de zaterdagochtend voor haar rekening nemen.