Dansende kinderen op balletschoenen Welkom bij Totally Dance

Enthousiasme

Lekker dansen en plezier maken: heel belangrijk voor leerlingen & docenten!

Kinderen vertellen

Docenten

Kelly de Haan

Kelly de Haan

Totally Dance staat onder leiding van Kelly de Haan. Al van jongs af aan is Kelly bezig met dans in alle vormen: van showballet tot dansprojecten in Engeland en Zimbabwe. Na haar Dans docentenopleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in: peuterdans, Streetdance, Pilates, Zumba en Bodyshape. Regelmatig volgt zij nog bijscholingen in zowel binnen- als buitenland. Kelly richtte in 2008 haar eigen dansstudio op waar ze met haar docententeam jaarlijks vol enthousiasme les geeft aan meer dan 500 leerlingen.
Judith Munter

Judith Munter

Judith is afgestudeerd Theaterwetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na deze studie heeft ze heel veel verschillende dans- en sportopleidingen afgerond. Naast dansdocent is ze ook yogadocent, fitnessinstructeur en Personal Trainer. Judith geeft dit seizoen de lessen op de maandag en de woensdagmiddag.
Renée Warmerdam

Renée Warmerdam

Renée is 24 jaar oud en is op haar twaalfde fanatiek begonnen met dansen! Toen ontstond haar passie en wist zij al snel wat ze de rest van haar leven wilde doen: dansen! Zij heeft in 2016 haar opleiding afgerond als dansdocent. Naast haar opleiding heeft zij altijd zelf nog HipHop en Streetdance lessen gevolgd. Renée verzorgt de Hip Hop lessen op de woensdagavond.
Britt Muskee

Britt Muskee

Toen Britt net kon lopen, begon ze al met dansen. Ze heeft op meerdere dansscholen les gehad en is sinds 2011 bij Totally Dance gebleven. Ook heeft zij drie jaar musical -en zanglessen gevolgd. Komend schooljaar gaat Britt haar laatste jaar in van de IPabo. Tevens zal zij daar haar bevoegdheid halen om sportlessen te geven. Verder is ze altijd bezig met nieuwe dingen om zichzelf op het gebied van dans en lesgeven te blijven ontwikkelen en verbeteren. Britt zal komend seizoen met plezier de lessen op de zondag verzorgen!
Esmee Spuybroek

Esmee Spuybroek

Esmee heeft 10 jaar lang bij Totally Dance gedanst: van jazz en ballet tot selectie. Ze is meerdere malen naar Londen gegaan om daar zelf danslessen te volgen. Esmee heeft lesgegeven aan diverse groepen en vele jaren met plezier geholpen bij de peuterlessen. Zo ontdekte ze haar passie voor dansles geven en het maken van choreografieën. Want er is niks mooier dan enthousiasme voor dans overbrengen! Komend seizoen gaat Esmee de Streetjazz en Theater Jazz lessen op de dinsdagmiddag verzorgen.
Merel Cornet

Merel Cornet

Merel is afgestudeerd aan de opleiding Moderne Theaterdans en is na haar opleiding naar London verhuisd, waar zij als uitvoerend danseres aan het werk is gegaan. Op dit moment woont zij gewoon weer in Nederland en geeft zij dans en Pilates lessen en danst zij zelf nog in diverse stukken. Merel geeft op de dinsdagavond de Modern/Jazz lessen.
Privacyverklaring