Dansende kinderen op balletschoenen Welkom bij Totally Dance

Enthousiasme

Lekker dansen en plezier maken: heel belangrijk voor leerlingen & docenten!

Kinderen vertellen

Docenten

Kelly de Haan

Kelly de Haan

Totally Dance staat onder leiding van Kelly de Haan. Al van jongs af aan is Kelly bezig met dans in alle vormen: van showballet tot dansprojecten in Engeland en Zimbabwe. Na haar Dans docentenopleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in: peuterdans, Streetdance, Pilates, Zumba en Bodyshape. Regelmatig volgt zij nog bijscholingen in zowel binnen- als buitenland. Kelly richtte in 2008 haar eigen dansstudio op waar ze met haar docententeam jaarlijks vol enthousiasme les geeft aan meer dan 500 leerlingen.
Judith Munter

Judith Munter

Judith is afgestudeerd Theaterwetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na deze studie heeft ze heel veel verschillende dans- en sportopleidingen afgerond. Naast dansdocent is ze ook yogadocent, fitnessinstructeur en Personal Trainer. Judith geeft dit seizoen de lessen op de maandag en de woensdagmiddag.
Kitty van der Wulp - Wilmink

Kitty van der Wulp - Wilmink

In 2007 heeft zij haar opleiding tot dansdocent afgerond, gelijk daarna is zij doorgegaan naar de Hogere School voor de Kunsten en in 2011 heeft zij ook haar diploma voor Moderne Theaterdans Uitvoerend behaald. In 2016-2017 heeft zij, op zoek naar meer verdieping in het vak, de 1-jarige HBO opleiding danseducatie in Tilburg succesvol afgerond. Kitty geeft op de dinsdag de Showmusical en Jazz lessen. Ze verwelkomt de leerlingen met een lach bij de deur en zorgt dat iedereen weer met een lach door die deur naar huis gaat.
Renée Warmerdam

Renée Warmerdam

Renée is 24 jaar oud en is op haar twaalfde fanatiek begonnen met dansen! Toen ontstond haar passie en wist zij al snel wat ze de rest van haar leven wilde doen: dansen! Zij heeft in 2016 haar opleiding afgerond als dansdocent. Naast haar opleiding heeft zij altijd zelf nog HipHop en Streetdance lessen gevolgd. Renée verzorgt de Streetdance/Hip Hop lessen op de woensdagavond.
Esmee Spuybroek

Esmee Spuybroek

Esmee is 17 jaar en danst al 9 jaar bij Totally Dance. Dansen is haar grote passie! Doordeweeks volgt ze de lessen jazz, spitzen, ballet en danst ze in de selectie. Daarnaast assisteert ze elke zaterdagochtend met veel plezier bij de peuterlessen. Hier is haar ambitie om dansles te geven ontstaan. Het komende jaar zal Esmee zich verder gaan oriënteren in de wereld van de dansdocent. Esmee heeft enorm veel zin in het komende dansseizoen met nieuwe uitdagingen en gaat deze met een grote glimlach tegemoet!
Privacyverklaring