Docenten

Lekker dansen én plezier maken: dat vinden wij heel belangrijk

Kelly de Haan

Totally Dance staat onder leiding van Kelly de Haan. Al van jongs af aan is Kelly bezig met dans in alle vormen: van showballet tot dansprojecten in Engeland en Zimbabwe. Na haar Dans docentenopleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in: peuterdans, streetdance, Pilates, Zumba en Bodyshape. Regelmatig volgt zij nog bijscholingen in zowel binnen- als buitenland. Sinds dit jaar is zij ook gediplomeerd Psychomotorisch Kindercoach en gecertificeerd Reis door het lichaam & Taal- & Rekendans docent. Daarnaast is zij ook Methode A & B trainer. Dit is een weerbaarheidsprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen.
Kelly richtte in 2008 haar eigen dansstudio op waar ze met haar docententeam jaarlijks vol enthousiasme lesgeeft aan haar leerlingen. 

Judith Munter

Judith is afgestudeerd Theaterwetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na deze studie heeft ze heel veel verschillende dans- en sportopleidingen afgerond. Naast dansdocent is ze ook yogadocent, fitnessinstructeur, Personal Trainer en voedingsdeskundige. Judith geeft dit seizoen de lessen op de maandag en de woensdagmiddag.

Freya Handgraaf

Freya is 23 jaar en is op haar vierde begonnen met dansen. Zij heeft diverse dansstijlen gevolgd, vooral Hiphop en Moderne dans.  In 2018 in zij afgestudeerd aan de MBO Dansopleiding te Haarlem en heeft daarna nog een jaar mogen studeren aan de HBO Dansacademie te Tilburg. Heden studeert zij Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam.  Danslessen geven doet Freya inmiddels al een aantal jaar met veel energie en enthousiasme. Dit seizoen zal zij de Hiphop lessen verzorgen op de dinsdagavond. 

Fabienne van Eldik

Plezier, positiviteit en leerlingen zien stralen: dat vindt Fabienne het allerbelangrijkst in haar danslessen. Ze wil haar leerlingen helpen om te groeien als danser en als persoon. Om dit te bereiken hecht ze veel waarde aan een goed groepsgevoel en individuele begeleiding. Ook gebruikt ze veel beeldspraak en richt zij zich op het vergroten van het fysieke bewustzijn. Haar doel is dat alle leerlingen met een goed en voldaan gevoel de dansstudio uit lopen. Fabienne geeft dit seizoen de lessen op de vrijdag.